Anna Voskamp
Product Specialist Noord

+31 681617644
anna.voskamp@theapharma.com

Persoonlijk verhaal

Als kind haalde ik altijd al veel plezier uit sport. Toen ik als 15-jarige besloot te beginnen met atletiek bleek ik wel talent te hebben, voornamelijk voor de 400 meter. Na meerdere nationale titels en internationale toernooien met de estafetteploeg werd ik door blessures helaas genoodzaakt om te stoppen. Door mijn achtergrond als topsportster was het een logische stap om te kiezen voor de studie Sport, Management en Ondernemen en vervolgens een Master Bewegingswetenschappen te gaan doen. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik sport heel erg leuk vind, maar dat mijn interesse op werkgebied toch meer uitging naar gezondheid en zorg.

Via via ben ik als accountmanager terecht gekomen bij een e-health organisatie. Hier ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met oogheelkunde. Mijn verantwoordelijkheden waren de sales en het trainen van zorgprofessionals in het werken met verschillende e-health diensten, waaronder oogheelkunde. Mijn laatste periode bij deze organisatie heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met de ontwikkeling van een nieuw zorgpad voor slaapapneu patiënten en het opzetten van een digitale polikliniek. Hierdoor kwam ik erachter dat ik het medisch inhoudelijke erg leuk vind en dat dit goed bij mij past. Maar een hele week op kantoor achter mijn computer, dat is niets voor mij. Ik miste het klantcontact, ik wilde naar buiten!

Per januari 2022 ben ik werkzaam bij Théa Pharma als Product Specialist. Een perfectie combinatie van medische inhoud en klantcontact. Wat mij erg aanspreekt aan Théa Pharma is de aandacht voor educatie. Daarnaast maken de korte lijnen, familiaire sfeer, vrijheid en vertrouwen het een erg prettig bedrijf om voor te mogen werken.

Verantwoordelijkheden

Binnen Théa Pharma ben ik verantwoordelijk voor de regio Noord Nederland op het gebied van glaucoom, droge ogen en macula degeneratie. Ik ga graag in gesprek met oogartsen, optometristen en physician assistants om voorlichting en advies te geven, en om te kijken hoe de producten van Théa Pharma hen kunnen ondersteunen in de optimale oogzorg voor de patiënt. Daarnaast denk ik graag mee wanneer er bepaalde behoeften zijn op het gebied van educatie.