Martha Reijnhout
Product Specialist

(+31) (0)6 28 22 63 75
martha.reijnhout@theapharma.com

Persoonlijk verhaal

Na mijn middelbareschooltijd in Middelburg ben ik verhuisd naar Rotterdam om daar de studie commerciële economie te volgen. Tijdens mijn tussentijdse stage en afstudeerstage heb ik gewerkt aan verschillende opdrachten bij overheidsinstellingen. Onder andere het implementeren van een online multidisciplinair communicatiesysteem voor verschillende veiligheidsdiensten. Ik heb hier een erg leuke tijd gehad, maar ik kwam er al snel achter dat een meer dynamische/commerciële werkomgeving beter bij mij paste.

Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest bij de grootste zelfstandige opticien en lensspecialist van de Benelux in Rotterdam. In deze periode van ruim 4 jaar heb ik de nodige oogheelkundige basiskennis opgedaan. Het uitvoeren van oogdrukmetingen, autorefracties en het uitvoeren van oogmetingen behoorde tot mijn taken. In deze tijd is mijn interesse voor oogheelkunde ontstaan. Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als accountmanager bij een oogheelkundige groothandel, dit hield in dat ik het gehele oogheelkundige OTC-assortiment vertegenwoordigde. Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Théa Pharma waar ik het erg naar mijn zin heb! Théa Pharma is een echt familiebedrijf en dit is, ondanks de mondiale expansie, nog steeds merkbaar.

 

Verantwoordelijkheden

Binnen Théa Pharma ben ik verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van ons portfolio in Noord Nederland. Dit blijft een uitdaging gezien het portfolio van Théa Pharma enorm uitgebreid is. Jaarlijks zijn er nieuwe introducties of ontwikkelingen, waardoor ik vrijwel altijd iets nieuws kan vertellen! Verder bied ik ondersteuning bij vraagstukken en/of projecten van arts en ondersteunend oogheelkundig personeel. Educatie is een belangrijke pijler, vandaar dat jaarlijks verschillende nascholingen aangeboden worden, welke ik samen met mijn collega productspecialisten organiseer op verschillende locaties in Nederland.