Welkom op de website

van Théa Pharma,

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u om een keus te maken uit onderstaande buttons:

Maak kennis met Théa Pharma

Théa Pharma is een onafhankelijk familiebedrijf uit Frankrijk. De familie Chibret draagt al zes generaties bij aan de ontwikkeling en distributie van innovatieve oogheelkundige producten, zowel binnen- als buiten Europa. Met een unieke combinatie van wetenschappelijke, technische, reglementaire en commerciële expertise streeft Théa Pharma ernaar te voldoen aan de behoeften van alle oogheelkundige zorgverleners en patiënten op diverse specialistische gebieden.

In Nederland is Théa Pharma al een ruime tijd actief bij oogartsen op het gebied van geneesmiddelen en met chirurgische producten. En nu sinds ongeveer twee jaar beschikt Théa Pharma ook over een team dat zich focust op alle vrij verkrijgbare producten uit het assortiment, met name gericht op droge ogen zorg binnen de optiek. Klik hier om kennis te maken met het team.

Droge ogen informatie – aandoening en producten

Doorbreek de droge ogen cirkel met het Droge ogen Zorgpad van Théa Pharma

Droge ogen is een multifactoriële aandoening die instabiliteit van de traanfilm veroorzaakt en kan leiden tot diverse oogaandoeningen. Na velen jaren van onderzoek (DEWS II) door de Tear Film and Ocular Surface Society (TFOS), blijkt dat het droge ogen syndroom een vicieuze cirkel is. Om uw droge ogen klanten/patiënten effectief te kunnen behandelen, dient u de cirkel te doorbreken.

Om de cirkel te kunnen doorbreken heeft u vaak aan een kunsttraan niet voldoende, dit werkt als symptoombestrijder. Echter is in veel gevallen onvoldoende ooglidhygiëne de onderliggende oorzaak van de klachten. Daarom adviseren wij een meerstaps gemoderniseerd behandelplan.

Théa Pharma ondersteunt u graag bij het implementeren van en structuur geven aan uw droge ogen zorgpad. Wij hebben diverse materialen ontwikkeld om u te ondersteunen en tevens bieden wij op maat gemaakte scholingen voor uw team voor droge ogen zorg:

  • Begrijpelijk maken van het droge ogen syndroom.
  • Overzichtelijk maken van de triage en diagnostiek.
  • Praktisch stappenplan met management & behandel aanbevelingen.
  • Delen van productkennis.
  • Uitleg geven en materialen delen waarmee u de klant kunt informeren.

Meer weten?

Maak een afspraak

Graag plannen wij een vrijblijvende afspraak met u in. Deze afspraak kan fysiek, per telefoon, email of video call plaatsvinden. Neem contact op met een van de accountmanagers voor meer informatie:

Joost van Oostrum

Joost van Oostrum
Accountmanager OTC

(regio Oost-Nederland)

+31 (0)6 28226375
joost.vanoostrum@theapharma.com

Julius Wouters

Julius Wouters, Msc.
Project Manager/Sales OTC

(regio West-Nederland)

+31683970156
Julius.wouters@theapharma.com