Omzet

Op vijf continenten worden de innovaties die afkomstig zijn uit het onderzoek van Laboratoires Théa verkocht.
Tegenwoordig zijn er twintig dochterondernemingen van de Théa-groep in Europa, Rusland, Noord-Afrika, de sub-Sahara en Zuid-Amerika. In andere landen laten we de marketing van onze specialistische producten over aan multinationals of onafhankelijke laboratoria die leidend zijn in de lokale markt.
De geografische uitbreiding van Laboratoires Théa is ook gebaseerd op diverse succesvolle externe groeiactiviteiten (gerichte overname van farmaceutische laboratoria of producten).

Thea-Pharma-turnover-2018
Thea-Pharma-medewerkers-2018

Bedrijfsgrootte in medewerkers (wereldwijd)

Het personeelsbestand van de groep groeit voortdurend en heeft recent de symbolische mijlpaal van duizend medewerkers behaald. Wilt u deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.

Locaties

De producten van Laboratoires Théa zijn verkrijgbaar in meer dan zeventig landen over de hele wereld via onze dochterondernemingen, licentiehouders en distributeurs.

Laboratoires Théa heeft een eigen commerciële en marketingstructuur in de belangrijkste Europese landen, namelijk Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Polen, Portugal, België, Nederland, Zwitserland, Groot-Brittannië en Ierland, en verder in Noord Amerika (Canada), Noord-Afrika (Marokko) en in Zuid-Amerika (Mexico, Chili). Daarnaast zijn er exclusieve verkoopteams bij de distributeurs in enkele landen (Algerije, Tunesië), en distributeurs in de rest van de wereld.

Thea-Pharma-Omzet-2018