” Meer dan ooit hebben we elkaar nodig. Heb oog voor elkaar, informeer naar elkaar en blijf positief! “

Het zijn bijzonder ingewikkelde en moeilijke tijden, voor ons allemaal. Premier Rutte noemde het de grootste crisis buiten oorlogstijd die ons land is overkomen. Dit geeft zorgen over ons werk, onze gezondheid, de gezondheid van dierbaren en van onze cliënten/patiënten. We hebben te maken met een dubbele uitdaging: het managen van een crisis van dag tot dag en het voorbereiden op de toekomst. Meer dan ooit hebben we elkaar nodig. Heb oog voor elkaar, informeer naar elkaar en blijf positief! Wij dragen, mede namens de familie Chibret, de grondleggers van Théa Pharma, een warm hart toe aan al onze relaties en de zorgverleners in Nederland. Let’s keep our eyes wide open!

De COVID-19 crisis brengt genoeg zorgen met zich mee. De beschikbaarheid van oogheelkundige producten mag hier niet aan bijdragen. Het is voor Théa Pharma prioriteit om de beschikbaarheid van haar producten in alle landen op orde te houden. Onze (internationale) collega’s doen er alles aan om de productie, distributie en voortgang van productinnovaties te waarborgen.

Afbeelding1

Théa Pharma Nederland volgt alle maatregelen van Premier Rutte en het RIVM op ten aanzien van de COVID-19 crisis. Dat zijn dan ook de redenen waarom wij u de komende tijd niet gaan bezoeken. Via de telefoon, via Skype en via de email zijn wij bereikbaar voor vragen, overleg, trainingen en bestellingen. Ook in deze tijd is het belangrijk dat we ons voorbereiden op de toekomst. Wij denken dan ook graag met u mee. Bijvoorbeeld over hoe u uw droge ogen praktijk toekomstbestendig maakt. U kunt hiervoor direct contact opnemen met uw accountmanager of e-mailen naar info.netherlands@theapharma.com.

 

In de tussentijd zullen onze (internationale) collega’s er alles aan doen om de productie, de distributie, en de voortgang van productinnovaties te waarborgen. De cliënt/patiënt zal de benodigde middelen voor goed zicht moeten kunnen ontvangen en mag zeker niet de dupe worden van deze Corona crisis.

Théa Pharma Nederland is trots op de manier waarop Nederland de COVID-19 crisis aanpakt. Blijf positief, zorg goed voor jezelf en zorg goed voor elkaar!