Verwijder allergenen en verlicht oogklachten veroorzaakt door hooikoorts

Ervaart u of ervaren uw klanten oogklachten veroorzaakt door hooikoorts?

Branderige ogen
Jeukende brandende zandkorrel ogen
Tranende ogen
Roodheid

Dan bent u niet de enige...

Volgens hooikoorts.com heeft bijna 1 op de 5 Nederlanders last van een pollenallergie. Dit is dus bijna 20% van jouw klantengroep. Nu rest de vraag, hoe kunnen wij deze groep klanten goed van dienst zijn?

Helaas is hooikoorts (nog) niet te genezen, maar hebben we wel manieren om de klachten te verminderen. Om te begrijpen hoe we dit kunnen doen, moeten we begrijpen wat hooikoorts is en hoe de klachten ontstaan.

Hooikoorts klachten ontstaan door een allergische reactie op stuifmeel (pollen) van grassen, bomen en planten die in bloei staan. De periode waarin je last kunt hebben van hooikoorts is geheel afhankelijk van de bloeiperiode van de grassen, bomen en planten waar je allergisch voor bent. Zodra deze in bloei staan gaan de pollen door de lucht zweven. Hierdoor bestaat de kans dat zij in aanraking komen met het menselijk lichaam en irritatie geven aan de luchtwegen, neus, mond en ogen.

Hoe ontstaan de klachten?​

De oogheelkundige klachten van hooikoorts ontstaan omdat de pollen zich verzamelen op de oogleden, tussen de wimperharen, op het oogoppervlak en de omliggende huid. Dit geeft een aanhoudende allergische reactie in en rondom ogen.

Deze allergische reactie ontstaat doordat de mestcellen in onze slijmvliezen de allergenen (pollen) niet accepteren. De pollen worden gezien als een stof die niet in uw lichaam thuishoort. Omdat de pollen niet geaccepteerd worden ontstaat een overdreven reactie op de allergenen (pollen) waarbij histamine (een lichaamseigen stof die signalen geeft aan de hersenen of het afweersysteem) vrijkomt. Dit leidt tot klachten zoals onder andere jeukende, brandende, irriterende en waterige ogen.

Bestel de actie en ontvang de campagne materialen*​

40 + 4 producten

22 Blephaclean® en 22 Thealoz® Duo*

* Korting geldt bovenop uw bestaande staffelkorting.

* De korting geldt alleen op beide producten, ze zijn niet afzonderlijk te bestellen.

De campagne

Théa Pharma heeft een campagne opgesteld om uw klanten in deze periode zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn: Verminder oogklachten veroorzaakt door hooikoorts met de juiste oogverzorging!

U ontvangt van ons de juiste producten om de stap 1 en 2 behandeling te kunnen adviseren, campagne materialen (poster A3, flyer A5, sociale media post) en ondersteuning van het team in uitleg naar jouw winkelteam.

Ook heeft u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde hooikoorts marketingcampagne af te nemen via KONTAK. Zij kunnen de materialen personaliseren, hebben animaties voor sociale media en hebben tevens de link naar uw mooie zonnebrillen collectie.

Ik maak gebruik van de actievoorwaarden en wil graag meer informatie over een gepersonaliseerde campagne i.s.m. KONTAK

Verminder oogklachten veroorzaakt door hooikoorts met de juiste oogverzorging!