Hoornvliespatiëntvereniging

Beste lezer van het Cornea magazine,

Op pagina 27 van het magazine heeft u onze advertentie gezien waarna u de QR-code heeft gescand en op onze website terecht bent gekomen. Dit betekent naar alle waarschijnlijkheid dat u één of meerdere van onderstaande oogklachten ervaart…

Droge ogen
Wazig zicht
Lichtgevoeligheid
Tranende ogen
Geïrriteerde ogen

Wij doen ons best om u op onze website van voldoende informatie te voorzien over de producten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken of u de oogverzorgingsproducten wenst te gaan gebruiken om uw visus-gerelateerde kwaliteit van leven mogelijk te kunnen verbeteren.

 

Het is ontzettend vervelend dat u deze oogklachten ervaart, maar weet vooral dat u niet de enige bent. Droge ogen en de symptomen die daarbij horen komen ontzettend veel voor. Niet alleen na hoornvliestransplantaties, maar ook in het algemeen dagelijks leven. Zie onderstaand de producten die u mogelijk kunnen helpen. Komt u er niet uit en heeft u vragen? Neem dan contact op met uw oogzorgverlener of stel uw vraag via info.netherlands@theapharma.com.

Ervaringsverhalen

Voorafgaand en na het ondergaan van de hoornvliestransplantatie werd mij geadviseerd om mijn oogleden te reinigen om de hoeveelheid bacteriën op mijn oogleden (net zoals tandplak te verminderen). Hiervoor gebruik ik nu al enige tijd Blephasol en dit werkt erg prettig! Ook heb ik vanwege enige symptomen van droge ogen het advies gekregen om extra te druppelen met Thealoz Duo, zodat mijn oogoppervlak gezonder zou zijn en beter zou herstellen na de behandeling. Dit ervaar ik als prettig en hierdoor heb ik minder klachten. Super blij!