Anhar Al Khamisi - Thea Pharma

Anhar Al Khamisi
Accountmanager Optiek

Anhar.alkhamisi@theapharma.com

Persoonlijk verhaal

Mijn naam is Anhar al Khamisi, origineel afkomstig uit Bagdad, opgegroeid in Nieuwegein en sinds enkele jaren woonachtig in hartje Utrecht. Ik houd van sport, lekker eten en goede muziek.

Van huis uit heb ik geleerd dat geluk in het leven niet vanzelfsprekend is, dat je van ieder moment moet genieten en daarvan het beste moet maken. Geluk is voor iedereen anders; ik vind het in iemand hulp bieden.

Ogen en meer specifiek ‘zien’ heb ik altijd bijzonder gevonden. ‘’De ogen zijn de spiegel van de ziel’’ schreef Da Vinci. Om die reden ben ik na mijn middelbare school Optometrie aan de Hogeschool Utrecht gaan studeren. Tot de dag van vandaag raak ik nog steeds gefascineerd over de complexiteit van onze ogen en hoe belangrijk onze ogen zijn voor de kwaliteit van leven.

Gedurende mijn studententijd ben ik getriggerd door het feit dat bepaalde oogaandoeningen geremd, dan wel zelfs door een gezonde leefstijl kunnen worden voorkomen. Ik ben als gevolg hiervan de minor Voeding gaan volgen om mij nog meer te verdiepen in de wetenschap en relatie van voeding en ogen.

Na het behalen van mijn Optometrie opleiding ben ik begonnen in de optiek waar continu klantcontact en vertrouwen belangrijke factoren vormen.

Uit opgedane ervaring zie ik dat onderdelen van de formule voor een succesvolle optiekzaak de juiste producten evenals kennis bevat. Dit zijn onder andere de nieuwste ontwikkelingen in oogzorg, customer experience en ten slotte beter advies, welke zullen resulteren in terugkerende én nieuwe klanten die het vertrouwen hebben in de expertise van de optiekzaak.

Verantwoordelijkheden

In mijn nieuwe rol bij Théa Pharma zal ik inhoudelijk gaan ondersteunen bij het ontwikkelen van diverse trainingsmodules voor de diverse opleidingsniveaus binnen de optiek, bij het geven van droge ogen onderzoek demonstraties en inhoudelijke presentaties, alsmede dat ik mijn eigen rayon zal beheren. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, kunde en creativiteit te uiten en gebruiken.