Lizette van Oest
Product Specialist Midden

(+31) (0)6 18 35 39 29
lizette.vanoest@theapharma.com

Persoonlijk verhaal

Als klein meisje wilde ik ”later als ik groot ben” hetzelfde werk doen als mijn vader, buitendienst!

Toen ik ouder werd verplaatste deze interesse zich iets meer naar de achtergrond en maakte ruimte voor het medische en dan met name het grootste orgaan van het lichaam, de huid! En zodoende ben ik huidtherapie gaan studeren aan de hogeschool Utrecht.

Ik heb een jaar gewerkt als huidtherapeut in een privé kliniek. Dit was voor mij een mooie combinatie van medisch met commercieel. Ondanks dat ik mijn werk leuk vond, miste ik toch iets… ik wilde naar buiten! Contacten leggen en niet vanuit een plek werken en zo bleek de farmaceutische industrie een logische stap waar ik nu al meer dan 8 jaar met plezier in werk.

Per 1 maart 2017 ben ik werkzaam bij Théa Pharma. Het eerst wat mij opviel is de prettige sfeer met nog duidelijke familie normen en waarden. Théa Pharma heeft van oudsher onwijs veel oogheelkundige kennis, waarbij innovatie een belangrijk onderdeel is. Je kan een heel goed product op de markt brengen, maar wanneer dit niet makkelijk in gebruik is om welke reden dan ook (bijwerkingen/ niet gebruiksvriendelijk device) dan krijgt het product nooit de erkenning die het verdient. Bij Théa Pharma staat effectiviteit samen met gebruiksvriendelijkheid voorop en zijn continu bezig dit waar nodig te verbeteren. Théa Pharma heeft op dit moment 28 producten voor verschillende indicaties en daar komen regelmatig nieuwe bij.

Iedereen die op het spreekuur oogheelkunde komt is uniek en daarom bestaat er niet 1 behandeling die iedereen past. Théa Pharma heeft voor eenzelfde indicatie verschillende producten, daarmee biedt zij de mogelijkheid maatwerk te leveren  met de  kwaliteit waar Thea Pharma voor staat.

Verantwoordelijkheden

Per 1 maart 2017 ben ik werkzaam bij de firma en ben hier onder anderen verantwoordelijk voor de sales Glaucoom, AMD, droge ogen en Blepharitis in Midden Nederland. Ik onderhoud daarbij de contacten met de ziekenhuizen en ben deels verantwoordelijk voor het organiseren van (wetenschappelijke) nascholingen. Er leuk en afwisselend!

Oogheelkunde is voor mij helemaal nieuw, zelf ben ik niet lens/bril dragend. Nooit geweten wat een bijzonder orgaan het oog is! En.. dat een intra camerale injectie helemaal niet zo eng is als dat het klinkt 😉

Deze site is met veel zorg en liefde gemaakt maar je knippert met je ogen en hebt weer iets gemist! Zoals ik al schreef, Théa Pharma vernieuwt en verbetert continu 😉 Wees up-to-date en neem zo nu en dan een kijkje op onze site!

Een geschreven stukje is maar een geschreven stukje… ik hoop snel met iedereen persoonlijk kennis te kunnen maken 🙂