Sabine Brakenhoff
Business Support Manager

Sabine.Brakenhoff@theapharma.com

Persoonlijk verhaal

Als klein meisje wist ik nog niet precies wat ik later wilde worden. Ik vond het leuk om met cijfers te stoeien en dingen te regelen maar ik vond het vooral leuk om te kijken hoe alles zo efficiënt mogelijk kon. Uiteindelijk heb ik dan ook de studie Logistiek en Bedrijfseconomie afgerond aan de Haarlem Business School. Na eerst bij een grote Logistiek dienstverlener te hebben gewerkt ben ik bij een grote Farmaceut gaan werken. Ik ben daar begonnen bij Customer Service & Demand management waar mijn logistieke ervaring goed naar voren kwam. Vervolgens heb ik veel ervaring opgedaan met financiële processen op diverse Financiële afdelingen en ben ik uiteindelijk op de afdeling Marketing gaan werken waar ik onder andere veel heb gewerkt met marktanalyses en marktonderzoeken.

Na 17 jaar voor deze grote Farmaceut te hebben gewerkt kreeg ik de kans om mijn brede werkervaring te kunnen combineren binnen een functie bij Théa Pharma. Een familiebedrijf met korte lijnen en een klein team bestaande uit fijne professionele collega’s. Ik voel me helemaal thuis en mijn werkzaamheden zijn zo divers dat elke dag anders is. Dat maakt mijn werk bij Théa Pharma dan ook enorm leuk!

Verantwoordelijkheden

Binnen Théa Pharma ben ik als Business Support Manager heel breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden voor eigenlijk alle afdelingen. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor Compliance management en ik ondersteun de Financiële Controller met de forecast/budget, het logistieke proces, wagenparkbeheer en de algehele financiële administratie. Daarnaast ondersteun ik de Manager Medical Affairs & Business Development met Pharmacovigilance en trainingen. Ook liggen de algehele Office Management taken vaak op mijn desk. Het is juist de afwisseling die deze baan zo ontzettend leuk en uitdagend maakt! En uiteraard blijf ik streven om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.