Uitnodiging kookworkshop

De OVN organiseert op maandagavond 31 oktober een interessante scholing over ‘Voeding en het oog’ aan de Orteliuslaan 750 te Utrecht. Met trots kunnen wij zeggen dat Théa Pharma hoofdsponsor is van deze scholing. Voorafgaand aan het officiële OVN-programma biedt Théa Pharma een Kookworkshop aan.* Tijdens deze leerzame en gezellige kookworkshop kookt u met ingrediënten, onder begeleiding van een chef-kok, die de gezondheid van het oog bevorderen en krijgt u tips over hoe de meeste voedingsstoffen in deze ingrediënten te behouden. De kookworkshop vindt plaats op 8 minuten afstand van de OVN-scholing bij KEUKENvuur en is goed te bereiken met de auto (gratis parkeren) en het openbaar vervoer.

Er zijn slechts 38 plekken, dus wees er snel bij!** Aanmelden kan tot donderdag 27 oktober via otc.netherlands@theapharma.com.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op maandagmiddag 31 oktober!

Met gezonde en vriendelijke groet,

Optiek team Théa Pharma

Eelco Hardeman, Anhar al Khamisi, Joost van Oostrum en Julius Wouters

* Théa Pharma betaalt de kosten van de workshop. Indien u zonder afmelding of niet tijdige afmelding (voor 28 oktober) niet deelneemt, krijgt u een factuur voor de gemaakte kosten à €50,-.

** Voorwaarden voor deelname aan de kookworkshop is dat u zich ook aanmeldt / aangemeld heeft voor de OVN-scholing.