Théa Pharma is een Frans familiebedrijf met ruim 150 jaar ervaring in de oogheelkunde. Sinds 2019 dragen wij in Nederland bij aan de ontwikkeling van kwalitatieve en effectieve oogzorg in de optiek, waarbij optimalisatie van visus gerelateerde kwaliteit van leven centraal staat.

Maak kennis met het optiek team van Théa Pharma

Ons team ondersteunt u in het optimaliseren van visus gerelateerde kwaliteit van leven van uw klant/patiënt door middel van:

Het implementeren van een effectief droge ogen behandelmanagement protocol.

Théa Pharma heeft ruime ervaring in het structuren en begeleiden van behandelmanagement protocollen welke gebaseerd zijn op de meest recente evidence-based richtlijnen voor traanfilmproblematiek.

Het delen van kennis en trainen van winkelteams.

Théa Pharma is zeer ervaren in het aanbieden van trainingen op diverse kennis niveaus aan de diverse specialismes binnen de optiek.

Het organiseren van droge ogen events t.b.v. positionering en klantenbinding.

Nu de protocollen staan en het kennis- en vertrouwensniveau bij uw team op niveau is, is het van belang om uw (potentiële) klanten te informeren dat u de regionale expert bent op het gebied van oogzorg. Wij ondersteunen u hierbij.

Benieuwd hoe uw collega optiekers de samenwerking ervaren?

Bekijk hier de oplossingen die Théa Pharma te bieden heeft voor het optimaliseren van visus gerelateerde kwaliteit van leven:

Voedingssupplementen

Ooglidhygiëne

Kunsttranen

Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij komen graag vrijblijvend met u in contact!

Maak als eerste kennis met onze nieuwe producten | Schrijf u nu in!

Théa Pharma is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten waarmee u de visus gerelateerde kwaliteit van leven van uw klanten/patiënten verbetert. Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van deze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in.